Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst in Quebec

Na de lange autorit is het altijd tof om de kinderen even te laten zwemmen. Daarna kan je gaan Kuieren door het gezellige Québec, ook bekend als “le vieux Quebec”. Het hotel ligt vlakbij de oude stadswallen, het is dus maar eventjes wandelen!

Dag 2: Op verkenning in Québec

Vandaag kan je de stad helemaal doorwandelen met zijn “haute-ville” en “basse-ville. Old town of “Vieux Québec” is UNESCO werelderfgoed. Het telt honderden historische en fotografische bezienswaardigheden. Neem een tour met de paardenkoets of wandel langs de stadswallen van de oude binnenstad. Vergeet zeker niet “Chateau Frontenac” te bezoeken met zijn prachtige promenade langs het kasteel met uitzicht op de St. Lawrence Rivier.

Wij vonden Québec toch wel één van de echte must sees van Oost-Canada.

Enkele sfeerbeelden

Dag 3: Vertrek uit Québec

Van hieruit kun je verder gaan naar de volgende bouwsteen. Je kan “beren spotten in Duchesnay”, “walvissencruise in Tadoussac” of “watersporten en klimmen” in Orford.

ComfortVolwassenenKind (2 – 11 jaar)
Comfort€ 188 p.p.€ 141 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 Overnachtingen (zonder maaltijden)

Prijzen zijn indicatief en berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie met twee volwassenen en twee kinderen (2 tot en met 11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken. Exclusief autohuur.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat je de reis boekt.

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis