meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Budva

Budva is een schilderachtige kuststad gelegen aan de Adriatische Zee in Montenegro. Deze stad is een populaire bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een combinatie van zon, zee, strand met een vleugje cultuur.

De stad staat bekend om zijn prachtige middeleeuwse oude stad, omringd door oude stadsmuren en torens. Verken er de smalle geplaveide straatjes, gezellige pleinen en leuke souvenirwinkels. Geniet nadien van wat strandplezier op een van de prachtige en kindvriendelijke stranden.

Dag 2: Fietsen op het water in Budva

Stel je voor dat je kunt fietsen op zee, langs het strand en de oude stad van Budva! Vandaag krijg je de kans om samen met de kinderen op een waterbike de prachtige omgeving vanop het water te verkennen!

Een waterbike is een innovatief en ecologisch vaartuig dat een peddelplank combineert met fietstechnologie. Het beweegt soepel en efficiënt door het water en biedt uitstekende stabiliteit. Het team ter plekke zal je vlot begeleiden bij de start en als je extra ondersteuning nodig hebt, geven ze je graag tips terwijl je op het water peddelt. Geniet van Budva met de kinderen op een supercoole manier!

Dag 3: Vertrek uit Budva

inbegrepen

  • 2 overnachtingen met ontbijt inbegrepen
  • Waterbike voor gans het gezin

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis