meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst baai van Kotor

Welkom in de betoverende Baai van Kotor! Samen met de kinderen ontdek je een van de mooiste baaien van de wereld, bekroond tot UNESCO werelderfgoed.

Wandel door de smalle geplaveide straatjes van de oude stad langs historische gebouwen, gezellige pleinen en lokale winkeltjes. Of neem de avontuurlijke route naar het kerkje “The Church of Our Lady of Remedy” op de top van de heuvel. De 650 treden bieden niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een prachtig uitzicht op de stad en de baai. Koel nadien af met een frisse duik in het water!

 

Dag 2: Klauter op de via ferrata in Kotor

Ontdek een avontuurlijk pad hoog boven de prachtige baai van Kotor! Via Ferrata biedt een spannend avontuur voor het hele gezin, waarbij jullie beveiligd met de kinderen wandelen en klauteren over het steile bergmassief met behulp van kabels en metalen loopplanken.

Een spannende speeltuin in de lucht! Zowel ouders als kinderen zullen versteld staan van het adembenemende uitzicht op de baai, het historische San Giovanni-fort en de betoverende oude stad Kotor tijdens dit geweldig klimavontuur.

Uiteraard staat veiligheid voorop: bij de start krijgt elke deelnemer zijn/haar alpiene uitrusting met helm en harnas. Onze ervaren gidsen begeleiden jullie de hele tijd zodat jullie heerlijk kunnen genieten van een onvergetelijke ervaring.

Dag 3: Vertrek uit Kotor

Vandaag reis je met het gezin verder naar de volgende bouwsteen. Je kan met de kinderen kiezen:

 

inbegrepen

  • 2 overnachtingen met ontbijt inbegrepen
  • Klimmen en klauteren met de kinderen op de Via Ferrata in Kotor

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis