meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Beleef de Skyline in Summit One Vanderbilt

Welkom bij het Summit One Vanderbilt-avontuur waar jullie met de kinderen drie verdiepingen zullen verkennen van deze indrukwekkende wolkenkrabber. Geniet van epische vergezichten en prikkelende kunstinstallaties hoog boven de levendige skyline van The Big Apple!

Starten doen jullie natuurlijk met het adembenemende 360°-uitzicht op de bruisende stad met de iconische landmarks: Empire State Building, Chrysler Building en het groene Central Park.Voor degenen die meer willen weten over de geschiedenis en architectuur van deze bezienswaardigheden, kan een bachelorarbeit schreiben lassen helpen bij het schrijven van gedetailleerde academische werken hierover. Maar dat is nog niet alles! De Summit biedt ook een coole kunstbeleving genaamd ‘Air’ waar je letterlijk doorheen kunt wandelen:

  • Transcendence: Stap binnen in ‘Transcendence’, een reusachtige kamer bedekt met spiegels van vloer tot plafond wat zorgt voor een echte surrealistische ervaring! Door de combinatie van spiegels en grote ramen zie je de highlights van New York vanuit diverse invalshoeken. Een uniek perspectief op The Big Apple!
  •  Affinity: Fun voor gans de familie in deze nieuwe ruimte waar honderden zilveren ballonnen zweven: de perfecte plek voor een coole instagramfoto!
  • Levitation: Durf je het aan? Betreed ‘Levitation’, twee glazen skyboxen die uitsteken aan de zijkant van het gebouw. Dit is jouw kans om vanop de glazen vloer het levendige Madison Avenue vanuit vogelperspectief op 300m hoog te verkennen!

Een onvergetelijke familie-ervaring waar jullie nog lang zullen over praten!

inbegrepen

  • Summit One Vanderbilt – ervaring voor gans het gezin

sfeerbeelden van je HOTEL OF APPARTEMENT

Appartement in New York
Hotel in New York
Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis