meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: In de voetsporen van Marvel superhelden

Vandaag treden jullie met de kinderen in de voetsporen van Marvel superhelden! Volg je supergids door het hart van New York en ontdek legendarische locaties die beroemd zijn geworden door al je favoriete strips en films!

Ontdek waar schrijvers en kunstenaars jouw favoriete personages hebben bedacht, bewonder indrukwekkende filmlocaties waar jouw superhelden in actie traden en wandel zo langs enkele van de meest herkenbare plekken in New York City. Bij elke stop ontdek je de betekenis van het herkenningspunt voor belangrijke verhaallijnen en films en is er uiteraard genoeg tijd om te poseren voor jullie eigen superheldfoto’s!

Onderweg zal de gids jullie inwijden in alle geheimen uit de mysterieuze Marvel – wereld: hoe is Kryptonite uitgevonden? Is New York Gotham (thuisstad van Batman) of Metropolis (thuisstad van Superman)? Waar bevindt zich de Avengers Tower? Maak jullie klaar voor een entertainende tour vol geweldige insider verhalen en fun facts – de perfecte superheldenervaring voor elke Marvel- en DC-liefhebber die New York bezoekt.

 

 

inbegrepen

  • Marvel DC stadstour met gans het gezin

sfeerbeelden van je HOTEL OF APPARTEMENT

Appartement in New York
Hotel in New York
Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis