meta_pixel
Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Ontdek de levensgrote dino's in het Natural Museum of History

Ontdek de levensgrote dino’s! Dit is de favoriete bouwsteen van Finn, die zijn Dino’s van het populaire spel “Ark” in ware grootte ziet. Het museum is vooral bekend geworden door de film “Night at the Museum”.

Het Natural Museum of History is gigantisch groot en superleuk voor kinderen. Je vindt er de grootste verzameling van dinosaurussen die je je kunt inbeelden en dat in ware grootte. Ook in de zaal met de big 5 uit Afrika waren ze enorm onder de indruk. De onderwaterwereld komt ook aan bod. Plots sta je oog in oog met een levensgrote walvis. Voor de oudere kinderen die al wat Engels verstaan: luister zeker eens naar “The big bang show”. Je maakt er op een wel heel originele manier en met de stem van Liam Neeson het begin van de aarde mee.

Er valt heel wat te zien en te beleven in het museum, neem dus zeker de tijd om er rustig rond te dwalen!

inbegrepen

  • bezoek aan het Natural Museum of History

Kies je bouwstenen van New York en voeg ze toe aan je “ideale reis” en stuur de reisaanvraag naar ons door. Je kunt ook vermelden of je liever een hotel of appartement hebt. Dan gaan wij aan de hand van jouw keuzes de offerte samenstellen.

De prijzen zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u-je de reis boekt.

 

sfeerbeelden van je HOTEL OF APPARTEMENT

Appartement in New York
Hotel in New York
Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis