Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel
Observation Deck, New York, met kinderen

Dag 1: Met een supersnelle lift naar het hoogste punt van het Rockefeller Center

Ga pijlsnel naar het mooiste uitzicht van New York. Het Rockefeller Center, gelegen in hartje Manhattan, werd gebouwd begin jaren dertig en is een complex met 19 commerciële gebouwen. Bovenop het Comcast Building van Rockefeller Center ligt één van de grote trekpleisters van New York: het “Top of the Rock Observation Deck”.

Om op het Observation Deck te geraken, neem je midden in het Rockefeller Center de lift en in amper 42 seconden schiet je in een adembenemende rit 67 verdiepingen omhoog. Boven aangekomen kijken de kinderen hun ogen uit. Wat een zicht op de skyline van New York en ver erbuiten!

Pijlsnel naar het mooiste uitzicht van New York

 

 

inbegrepen

  • tickets voor het Observation Deck in het Rockefeller Center

Kies je bouwstenen van New York en voeg ze toe aan je “ideale reis” en stuur de reisaanvraag naar ons door. Je kunt ook vermelden of je liever een hotel of appartement hebt. Dan gaan wij aan de hand van jouw keuzes de offerte samenstellen.

De prijzen zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u-je de reis boekt.

sfeerbeelden van je HOTEL OF APPARTEMENT

Appartement in New York
Hotel in New York
Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis