meta_pixel
Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Geen bezoek aan New York zonder een heus basketbal spektakel!

Een hele belevenis die de kinderen niet snel gaan vergeten en wij ook niet. Supporter voor de New York Knicks! Een uur voor het begin van de match is er al heel wat sfeer en ambiance op Madison square garden.

De match is een heel evenement. Er zijn The New York City Dansers, dansende cheerleaders, heel veel animatie en met gratis t-shirts die in de massa werden gegooid. Het volkslied werd gezongen en tijdens de wedstrijd spelen ze opzwepende muziek om de ploegen aan te moedigen.

Wij hebben de match meegemaakt tussen de Washington Wizards en de New York Knicks. Het was een enorm spannende wedstrijd waarbij het gelijk opging en de New York Knicks uiteindelijk de winnaars werden met 3 punten voorsprong. Dus iedereen zat op het randje van zijn stoel en was uitgelaten toen de thuisploeg zegevierde!

inbegrepen

  • NBA match voor het hele gezin
Kies je bouwstenen van New York en voeg ze toe aan je “ideale reis” en stuur de reisaanvraag naar ons door. Je kunt ook vermelden of je liever een hotel of appartement hebt. Dan gaan wij aan de hand van jouw keuzes de offerte samenstellen.

De prijzen zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u-je de reis boekt.

sfeerbeelden van je HOTEL OF APPARTEMENT

Appartement in New York
Hotel in New York
Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis