Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst in Geres

Anderhalf uur rijden van de luchthaven van Porto vinden we een prachtig stukje natuur: het Nationaal Park van Penada-Geres.

Aan de ingang ligt een authentiek boetiekhotel met schitterende vergezichten. Bovendien kan je vandaag nog in het zwembad springen samen met de kinderen! Daarnaast is het hier ook heerlijk om te eten op het buitenterras van het restaurant bij zonsondergang: prachtig zicht!

Dag 2: Avontuur in de canyons van Penada-Geres National Park

Canyoning met kinderen

Vandaag begint het avontuur in de canyons van Penada-Geres National Park. Dit is een echte familie-canyoning uitstap. Bovendien is deze ook aangepast aan kinderen, speciaal voor Kiddotravel. Ten eerste, rijdt de gids samen met ons 15 km verder het park in. Haarspeldbochten en hobbelwegjes leiden ons naar het startpunt.

Ten tweede, trekken we de wetsuits, schoenen en veiligheismateriaal aan. Vervolgens moesten we een kwartiertje klimmen door het mooie landschap.

Ten slotte maken we ons op voor de eerste sprong in het verfrissende water. Canyoning is een mooie combinatie van afdalen van rotsen met touwen, springen van de hoge rotsen tot een natuurlijke glijbaan. Als je wat avontuurlijke kinderen hebt, vinden ze dit geweldig! De tocht duurt ongeveer twee uren. Het hoogtepunt was de afdaling van de waterval op het einde.

Meerdere ervaren gidsen zorgen voor een unieke , veilige ervaring in een wondermooi landschap.

Dag 3: Vertrek uit Geres

Vandaag vertrek je naar je volgende bestemming. Vanuit hier kan je gaan “zoeven door Porto” of gaan “cruisen langs de wijnranken op de Douro rivier”.

 

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€  319 p.p.€  191 p.p.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen met ontbijt inbegrepen
  • 2.5 u door de canyon onder leiding van een gids

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli of augustus voor 2 volwassenen en 2 kinderen* op één kamer. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Voor de beste prijsgarantie, kopen wij deze valuta in op het moment van de boeking.

* van 3 tot 11 jaar.

sfeerbeelden van je lodge

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis