meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Slapen op een wijnboerderij

Aankomst in een unieke wijnboerderij met wijnranken langs de Douro rivier. Hier kan je kiezen voor enerzijds een familiekamer of anderzijds een origineel verblijf in een wijnvat tussen de wijngaarden. Het kan heel warm worden in Portugal, dus is het mooie zwembad dé ideale verkoeling.

Ontdek het domein
Bovendien kan je ook vragen voor een tour van het domein. Daar tonen ze bijvoorbeeld hoe de wijnen zijn gemaakt en mag je ze ook eens proeven.

Dag 2: Cruisen op de Douro rivier

Dit is bij een rondreis door Portugal immers niet te missen. Dit is echter een prachtige streek die je op een echte ouderwetse en houten Rabelo-boot ontdekt. Je vaart een uurtje langs schitterende wijngaarden op de Douro rivier.

Zelfs de rit met de auto naar de pier waar de boot vertrekt is echt de moeite waard. Ten slotte kan je dineren in het restaurant van de wijnboerderij met zicht op de wijngaarden.

sfeerbeelden: Cruisen langs de wijnranken op de Douro rivier

 

Dag 3: Vertrek uit de Douro vallei

Vandaag vertrek je naar de volgende bouwsteen. Je kan verder reizen naar Porto of je kan “kayakken en suppen op het meer van Geres”.  Daarnaast kan je ook  “een avontuurlijke tocht door de canyons van Peneda-Geres” doen.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen op een wijnboerderij met  ontbijt inbegrepen
  • Een cruise van 1 u op de Douro rivier

sfeerbeelden van de wijnboerderij

 

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis