Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel
terras met uitzicht over Nationaal Park van Penada-Gere

Dag 1: Aankomst in Geres

Anderhalf uur rijden van de luchthaven van Porto vinden we een prachtig stukje natuur: het Nationaal Park van Penada-Geres.

Aan de ingang ligt een authentiek boetiekhotel met schitterende vergezichten. Bovendien kan je vandaag nog in het zwembad springen samen met de kinderen! Daarnaast is het hier ook heerlijk om te eten op het buitenterras van het restaurant bij zonsondergang: prachtig zicht!

 

Dag 2: Kayak en suppen op het meer

Vandaag gaan we Kajakken op het meer van Penada-Geres National Park. Eerst spreken we af aan een prachtig strandje langst het meer van Geres. Daar krijgen we vervolgens onze kayaks. Ongeveer in het midden van het meer zie je kleine verlaten straandjes waar je even kan uitrusten. Bovendien kunnen de kinderen daar van de rotsen gaan springen.

Suppen op het meer

Ten slotte, bij terugkomst kun je enerzijds je evenwicht gaan testen door te gaan suppen of anderzijds gaan rusten op het mooie strandje. Kortom, een superleuke dag voor het hele gezin!

Dag 3: Vertrek uit Geres

Vandaag vertrek je naar je volgende bestemming. Je kan bijvoorbeeld kiezen om “met elektrische wagentjes te zoeven door Porto” of te “cruisen langs de wijnranken op de Douro rivier”.

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€  248 p.p.€ 149 p.p.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen en ontbijt inbegrepen
  • huur van kayak en sup inbegrepen

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli of augustus voor 2 volwassenen en 2 kinderen* op één kamer. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Voor de beste prijsgarantie, kopen wij deze valuta in op het moment van de boeking.

* van 3 tot 11 jaar.

sfeerbeelden van je lodge

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis