Van Dag tot dag
Prijsindicatie

: Schilder je eigen souvenirtje terwijl mama en papa van een leuke tête-à-tête genieten

We hebben voor de ouders ook een verwenmomentje voorzien. Zij worden opgehaald door de chauffeur en mogen naar een restaurant naar keuze vertrekken. We kunnen dit restaurant ook op voorhand reserveren als je wil.

De kinderen blijven onder begeleiding van de gids en gaan een leuke workshop tegemoet. Ze krijgen elk hun eigen olifantje om te beschilderen. Zo kunnen ze zich eens creatief uitleven. Nadien mogen ze hun creatie uiteraard mee naar huis nemen als souvenir. Je steunt er ook een goed doel mee, want het geld gaat naar de organisatie die zorgt voor het welzijn van de olifanten in Thailand.

Wanneer mama en papa van een lekker diner genieten, zorgen we voor pizza voor de kinderen . Succes verzekerd!

package
workshop kinderen (2 kinderen) + transfer ouders 147

Wat is inbegrepen?

 

  • De ouders worden gebracht naar hun geprefereerd restaurant (diner naar eigen keuze en niet inbegrepen)
  • De kinderen krijgen een workshop gedurende 3 uren (van 18u-21u) waarbij ze van alle materiaal kunnen gebruik maken onder de leiding van een gids. Indien ze graag pizza eten, is dit nog niet inbegrepen.

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat je de reis boekt.

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis