meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
kinderen raften op rivier met de lokale bevoling

Dag 1: Op een bamboevlot de rivier af en op bezoek bij de Karen-stam

Op dag 1 vertrekken we naar de Mae Wang regio. We rijden door een prachtige omgeving en gaan op een  bamboevlot de rivier afvaren. Het is een hele rustige rivierrit die alle leeftijden aankunnen. Daarna gaan we nog even de Mae Wang waterval bezoeken.

In de late namiddag kom je aan bij de familie die tot de “Karen”-stam hoort. Deze guesthouse is simpelweg prachtig gelegen met zicht op de rijstvelden. De heel vriendelijke familie stelt je meteen op je gemak en brengt je naar je privé-slaaphut. Dat is even klimmen, maar wat een zicht krijg je daarvoor in de plaats! Zorg zeker dat je wat tijd voorziet om gewoon op je terras te zitten en te genieten van het zicht.

de lodge

Je slaapt op matrassen met daarboven een muskietennet. Heel eenvoudig, maar dat maakt net deel uit van de ervaring. Het toilet en de badkamer bevinden zich in een aparte hut. Met deze bouwsteen ga je back to basics want ‘s avonds heb je geen elektriciteit en werk je met zaklampen.

eten

‘s Avonds word je uitgenodigd om samen te eten en de hotpot uit te proberen waar de kinderen zelf op kunnen barbecueën. Proef zeker ook van het fruit. Het is echt heerlijk. Je gaat slapen met de geluiden van de natuur, wat vaak ook het enige is dat je hoort.

Doi Inthanon National Park, de hoogste piek van Thailand

Dag 2: Vertrek uit je guesthouse

Net uit de veren, trakteert de familie je op een lokaal (en heerlijk) ontbijt.

de hoogste piek van Thailand

Je vertrekt vandaag naar Doi Inthanon, de hoogste piek van Thailand (2565 m). Het Doi In Thanon National Park is een prachtig natuurpark met tropische wouden en majestueuze watervallen. Na de lunch doe je nog een tocht van een tweetal uurtjes over kleine bospaadjes en bamboebruggetjes en je ziet verschillende watervallen. Het is niet echt een zware tocht, maar toch zijn er een paar beklimmingen op ladders en bamboebruggen. Natuurlijk gebeurt de hele tocht op het ritme van de kinderen.

Daarna  zet je verder naar de volgende bouwsteen in Chiang Mai: je kan zelf met de tuktuk rijden en terug naar school of  moddervechten met olifanten.

inbegrepen

  • 1 overnachting met avondeten en ontbijt inbegrepen
  • Op een bamboevlot de rivier afvaren onder leiding  van een gids
  • Bezoek aan het Doi Inthanon National Park en een twee uren durende trekking tussen de watervallen en de bamboebruggetjes. Lunch inbegrepen.
  • Alle transfers

 

sfeerbeelden van je lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis