Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Op een bamboevlot de rivier af en op bezoek bij de Karen stam

Op dag 1 vertrekken we naar de Maewang regio. We rijden door een prachtige omgeving en gaan op een  bamboevlot de rivier afvaren. Het is een hele rustige rivierrit die alle leeftijden aankunnen. En daarna gaan we nog even de Maewang waterval bezoeken.

in de late namiddag  kom je aan bij de familie die behoort tot de “Karen”-stam. Deze guesthouse is simpelweg prachtig gelegen met zicht op de rijstvelden. De heel vriendelijke familie stelt je meteen op je gemak en brengt je naar je privé-slaaphut. Da’s even klimmen, maar wat een zicht krijg je daarvoor in de plaats! Zorg zeker dat je wat tijd voorziet om gewoon op je terras te zitten om te genieten van het zicht.

Je slaapt op matrassen met daarboven een muskietennet. Heel eenvoudig, maar dat is juist deel van de ervaring. Het toilet en badkamer bevinden zich in een aparte hut. Met deze bouwsteen ga je back to the basics want ‘s avonds heb je geen elektriciteit en werk je met zaklampen.

‘s Avonds word je uitgenodigd om samen te eten en de hotpot uit te proberen waar de kinderen zelf kunnen op barbecueën. Proef zeker ook van het fruit want dat is heerlijk. Je gaat slapen met de geluiden van de natuur, dat is vaak alles dat je hoort.

 

Dag 2: Vertrek uit je guesthouse

Net uit de veren trakteert de familie  je op een lokaal ontbijt dat ons alvast heerlijk heeft gesmaakt. 

Je vertrekt vandaag naar Doi Inthanon, de hoogste piek van Thailand (2565 m). Het Doi In Thanon National Park is een prachtig natuurpark met tropische wouden en majestueuze watervallen.  Na de lunch doe je nog een toch van een tweetal uurtjes over kleine bospaadjes, over bamboebruggetjes en je ziet verschillende watervallen. Het is niet echt een zware tocht maar toch zijn er een paar beklimmingen op ladders en bamboebruggen. Natuurlijk gebeurt de hele tocht op het ritme van de kinderen.

Daarna  zet je verder naar de volgende bouwsteen in Chiang Mai: je kan zelf met de tuktuk rijden en terug naar school of  moddervechten met olifanten

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort € 240 p.p. € 180 p.p.

inbegrepen

    • 1 overnachting met avondeten en ontbijt inbegrepen
    • Op een bamboevlot de rivier afvaren onder leiding  van een gids
    • Bezoek aan het Doi Inthanon National Park en een twee uren durende trekking tussen de watervallen en de bamboebruggetjes. Lunch inbegrepen.
    • Alle transfers

 

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u-je de reis boekt.

sfeerbeelden van je lodge

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis