meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Vlieg als een arend door de jungle van Chiang Mai met kinderen

Dag 1: Aankomst Chiang Mai

Na aankomst in je hotel kan je even bekomen van de lange trip naar het noorden terwijl de kinderen zich amuseren in het zwembad.

Zipline parcours in Chiang Mai met kinderen

Dag 2: Zipline parcours in Chiang Mai

Een uurtje buiten het centrum van Chiang Mai wacht er jullie een sensationeel avontuur. Dat doe je bovenop een heuvel met zicht op de rijstvelden en de omliggende dorpjes. Zweef als een arend door de jungle van Chiang Mai en geniet ondertussen van de prachtige omgeving. Niet alleen de vele ziplines zullen voor de nodige dosis adrenaline zorgen, maar ook de verschillende hangbruggen en andere klimobstakels zijn fantastisch en spannend om te doen! De kids zullen vast en zeker genieten!

Daarna kunnen jullie uitrusten en nog wat nagenieten in het hotel. Voor wie zin heeft: de avondmarkt is een leuke uitstap met het hele gezin.

Zipline parcours in Chiang Mai met kinderen

Dag 3: Op naar het volgende avontuur

Na het ontbijt kan je in Chiang Mai nog Op de riksja en naar de olifanten in Chiang Mai, Leef samen met de lokale bevolking en trek naar de waterval of Rij zelf met een tuk tuk en ga naar een Thaise school.

Vanuit Chiang Mai kan je ook verder naar Chiang Rai voor de bouwsteen ontdek de gouden driehoek in je privé longtailboot of ga terug zuidwaarts naar Bangkok om te fietsen door Bangkok.

 

Wat is inbegrepen?

  • Zipline parcours door de jungle van Chiang Mai
  • 2 overnachtingen in Chang Mai met ontbijt
  • Alle transfers naar de activiteiten, een lichte maaltijd, water, thee en koffie

sfeerbeelden van je lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis