Van dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Stellenbosch

Stellenbosch is een charmant stadje in het hartje van de Kaapse Wijnlanden. Ontdek hier de prachtige “wine estates”, de landgoederen waar de wijnbaronnen verblijven. Geniet intussen van de wijnen en wandel of fiets tussen de wijnranken.

Je verblijft op een prachtig landgoed midden in het wijnbouwgebied van Stellenbosch. Proef hun wijnen en ga eens lekker zwemmen. Heerlijk!

Dag 2: Op de fiets tussen de wijnranken

Vandaag ga je een zo’n 3 uurtjes fietsen en genieten. Je trapt tussen de wijnranken en geniet van het mooie uitzicht. Intussen kan je wijn proeven op drie verschillende wijnboerderijen. De kinderen krijgen sapjes en lekkernijen voorgeschoteld. Je fietst ongeveer 10 km.

Dag 3: Vertrek uit Stellenbosch

Vanuit Stellenbosch kan je gemakkelijk je reis verderzetten naar Kaapstad waar je voor volgende bouwstenen kunt kiezen: “Met supersteps de Tafelberg af in Kaapstad” of “Tour rond Kaapstad op de motorfiets”.

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort € 143 p.p. € 108 p.p.

WAT IS INBEGREPEN?

  • 2 overnachtingen in Spier met ontbijt
  • 3 uur durende fietstocht door de wijnstreek waarbij je een drietal landerijen bezoekt om te proeven. ‘s Middag kun je naar wens lunchen (niet inbegrepen) op een mooie locatie.

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

sfeerbeelden van de lodge

 

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis