Van dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Kaapstad

Je komt aan in je lodge. Kaapstad hoeft weinig introductie: het is een combinatie van bergen, zee en wijngaarden waar iedereen van houdt. Dit is een stad met twee gezichten: Europees en Afrikaans. Ondanks de contrasten is Kaapstad een veilige en ontspannen stad, die je zeker niet mag overgeslagen. Als je er bent, passeer dan zeker in Den Anker. In dit Belgisch restaurant Den Anker aan het Victoria & Alfred Waterfront kan je heel lekker eten. Je hebt er ook een schitterend uitzicht op de Tafelberg.

De Tafelberg is waarschijnlijk het meest karakteristieke en meest bekende punt van Kaapstad. Zijn vlakke top heeft een oppervlakte van bijna 3 vierkante km en biedt schitterende uitzichten over de stad.

Dag 2: In de zijspan van de vintage motorfiets

Vandaag maak je de meest bijzondere citytour uit je leven. Je krijgt ‘s morgens een briefing en dan ben je weg met de groep op de motorfietsen met zijspan. Je maakt een hele rit langs onder andere Chapmans Peak, Simons Town en zelfs een wine estate. Op elke locatie pauzeer je even om foto’s te nemen of iets te drinken. Ook een lekkere lunch is voorzien in Simons Town. De gehele tocht inclusief stops duurt ongeveer 4 uren.

Met dit tochtje scoor je zeker bij je kinderen, hun ogen gaan meteen blinken. En die van jou gegarandeerd ook.

Dag 3: Vertrek uit Kaapstad

Je laatste dag in de regio kan je zeker nog benutten om Boulders Beach te bezoeken. Ga zeker de pinguïnkolonie bekijken. De dieren leven hier omwille van de overvloed aan vis was in deze baai. Je ziet hier pinguïns nesten bouwen, op hun eieren zitten of rondhossen en zwemmen in zee. Dit is echt een leuk spektakel dat door kinderen van alle leeftijden gesmaakt wordt.

 

 

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort € 309 p.p. € 232 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen + ontbijt
  • citytour van 4 uren in de zijspan van de motorfiets

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen.Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

Sfeerbeelden van de lodge

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis