Van dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel
Stellenbosch lodge: zwembad

Dag 1: Aankomst Stellenbosch

Stellenbosch is een charmant stadje in het hartje van de Kaapse Wijnlanden. Ontdek hier de prachtige “wine estates“. Dit zijn de landgoederen waar de wijnbaronnen verblijven. Geniet intussen van de wijnen en wandel of fiets tussen de wijnranken.

Je verblijft op een prachtig landgoed midden in het wijnbouwgebied van Stellenbosch. Proef lekkere druivensapjes en wijn en ga eens lekker zwemmen. Heerlijk!

Verwenmomentje voor de ouders, kids picknicken tussen giraffen

Dag 2: Speciaal voor de ouders: heerlijke gastronomie

Vandaag gaan de ouders lekker uit eten en de kids picknicken tussen giraffen. Deze bouwsteen bedachten we speciaal om de ouders eens extra in de watten te leggen. Zo kunnen jullie een paar uren van elkaar genieten zonder de kinderen.

Ouders

De ouders gaan naar een prachtige wijnboerderij en genieten van een heerlijke maaltijd op het terras met schitterend zicht op de wijnranken. De combinatie met de rust en de lekkere wijn maakt deze trip helemaal af.

Kinderen

Uiteraard hoeven de kinderen zich intussen niet te vervelen. Ze worden opgepikt door een door ons geselecteerde begeleider die met hen vertrekt voor een picknick op een giraffenranch. Gedurende 3 uren (tijdens de middag) beleven zij hun eigen avonturen. Nadien worden ze teruggebracht naar het landhuis waar jullie verblijven. Wedden dat ze een hoop verhalen te vertellen hebben?

Dag 3: Vertrek uit Stellenbosch

Vanuit Stellenbosch kan je perfect verder rijden naar Kaapstad waar je de bouwstenen “Met de superstep de Tafelberg af in Kaapstad” of “Tour rond Kaapstad met de motorfiets” kan ontdekken.

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€ 113 p.p.€ 84 p.p.

wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen in Stellenbosch + ontbijt
  • de gids die de kinderen begeleidt gedurende 3 uurtjes naar een giraffenranch + picknick

sfeerbeelden van de logdge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis