meta_pixel

KIDDOTRAVEL steunt sos kinderdorpen

 

 

 

Kiddotravel met een hart voor reizen en kinderen vindt het belangrijk dat álle kinderen een fijne vakantie kunnen beleven. 

Daarom starten wij dit jaar een warme samenwerking met SOS kinderdorpen.

Elk kind verdient een fijne vakantie

1 kind op 25 in België groeit op zonder de liefdevolle zorg van ouders of familie. Wereldwijd zelfs 1 kind op 10.

SOS Kinderdorpen streeft ernaar dat kinderen wereldwijd kunnen opgroeien met liefde, respect en veiligheid. Bij Kiddotravel staan kinderen steeds centraal in alles wat we doen dus de projecten van SOS Kinderdorpen liggen ons heel nauw aan het hart.

Voortaan schenken wij per geboekte familiereis een bijdrage zodat ook kinderen in kwetsbare familiale situaties in België kunnen genieten van een vakantie of kamp.

Reizen is de beste leerschool

De samenwerking tussen Kiddotravel en SOS Kinderdorpen vertrekt vanuit onze gemeenschappelijke waarden. Kinderen zijn onze toekomst dus we willen die beiden zo sterk mogelijk laten opgroeien. Op vakantie of kamp gaan speelt hierin een grote rol: het biedt kinderen nieuwe ervaringen, het verbreedt hun kijk op de wereld, het boost hun zelfvertrouwen en ze leren heel veel bij.

 

“Wij vinden het belangrijk dat elk kind volop kan groeien en bloeien, ook tijdens de vakantie. Samen op kamp gaan met andere kinderen en vrijuit kunnen spelen en ontdekken, daar zetten wij graag mee onze schouders onder. Zo leren kinderen de wereld zien met andere ogen en die ervaring is van onschatbare waarde voor hun latere ontwikkeling.”

Liesbeth Dupon, founder Kiddotravel

 

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis