meta_pixel

Evelien Kesteloot – mama van 2 tieners

Wij wilden graag dit jaar samen een actieve vakantie doen. Onze reisgids in Chiang Mai was een super toffe Thaise, die ons direct deed thuis voelen in Thailand. Ze vertelde ons onderweg in ons busje over de cultuur, de gewoontes, ze liet ons de lokale gerechten proeven en al onze vragen werden uitgebreid beantwoord. Het hotel in Chiang Rai zal ik ook nooit vergeten, verscholen tussen het groen van de bergen, het ontbijt met een verbluffend zicht over de groene heuvels. De kamer in bamboe stijl, zeer eco vriendelijk en de kleine paadjes die de kamers verbinden.

De wandeling met onze Thaise privé gids door de jungle van het Khao Yai National Park was een avontuur op zich, ze vertelde ons alles over de planten, bomen, dieren en we spotten twee beige apen die boven ons hoofd in de bomen slingerden. Dit is hoe je dieren moet bewonderen, in de natuur, waar ze thuis zijn. Soms moesten we heel stil zijn om de dieren te vinden, en dat vonden de kinderen natuurlijk super spannend. Ik heb ze nog nooit zo stil geweten…

In Bangkok vond ik de boot trip naar de apen in de mangrove heel spannend. Ik zal deze reis nooit vergeten, de vriendelijke mensen, de prachtige groene natuur en dieren, wij hebben ze voor altijd in ons hart gesloten en gaan zeker nog eens terug.

Concept

Kies een bestemming

Kies een bestemming of laat je inspireren door onze bouwstenen en ons blog.

bouwsteen icon

Stel je reis samen

Stel je familiereis zelf samen door te kiezen uit onze bouwstenen.

Maak vrijblijvend je reisplan

Plaats je modules in de winkelmand en verstuur ze. We stellen dan vrijblijvend een reisvoorstel voor u op.

vliegtuig icon

Op reis!

Het aftellen begint zodra je ons reisvoorstel accepteert. We bereiden je reis van A tot Z voor en we boeken alle accomodaties en activiteiten voor jou.

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis