meta_pixel

Family Houry

Na onze vlucht op Bangkok zijn we doorgevlogen aar Chiang Mai waar we werden opgewacht door onze privé chauffeur die ons afzette aan ons gezellig hotel.

De eerste dag zijn we met een privé gids de sfeer gaan opsnuiven van de lokale markt en hebben we onze eerste tempel bezocht.

De tweede dag was ook een voltreffer want dan hadden we een afspraak met onze gids Bing, die ons meenam naar zijn “Elephant Home” waar de olifanten in een veilige en natuurlijke omgeving leven en verzorgd worden. Hoogtepunten waren: eten geven aan de olifanten, ze een bad geven in de rivier en natuurlijk spelen met het 2 weken oude olifantje

Van Chiang Mai namen we de nachttrein naar Bangkok en hebben we een deel van de stad op een zeer aangename manier ontdekt dankzij onze avontuurlijke fietstocht door China Town.

 

Daarna reden we door naar Kanchanaburi, waar we ondergedompeld werden in de geschiedenis over de geschiedenis van de River Kwai. Zeer indrukwekkend, en vooral ook daar het avontuur opgezocht met onze treinrit en ons verblijf op drijvende villa’s met als toppunt een duik in de rivier.

Na de jungle van de rivier Kwai zijn we dan doorgereisd naar Ko Samui waar we konden genieten van de rust, de mooie stranden, het helder water en de talloze vissen.

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis