meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Zwembad hotel

Dag 1: Aankomst in Pemuteran

Welkom in Pemuteran, een dorpje gelegen aan de noordwestkust van Bali.

Je slaapt hier in een heel rustig hotel middenin het West Bali National Park. Geniet van de groene jungle, het witte strand en een frisse duik in het zwembad. Je kan er ook heerlijk eten in een hoge toren met prachtig uitzicht ofwel in een restaurant dat heel idyllisch gelegen is op een dek over het water.

Hou ook je ogen open want je hebt een grote kans om hier wat wild te spotten. Laat je betoveren door herten, apen en verschillende soorten vogels. Aan de pier zijn onze kinderen ook heerlijk gaan snorkelen.

 

 

Dag 2: Snorkelen tussen kleurrijke koraalriffen

Vandaag sta je vroeg op om te gaan snorkelen tussen kleurrijke koraalriffen. De bedoeling is dat er niet teveel wind en golven zijn, daarom vertrek je best met de boot rond 8u30.

Je krijgt eerst je slippers en duikbril, naar ons gevoel toch wel kwalitatief materiaal. Na een twintigtal minuutjes op boot, stoppen ze bij het eiland en leggen ze de boot vast zodat ja kan gaan snorkelen.

Je volgt gewoon de gids onder water en ziet overal schitterende dingen: niet alleen de kleurrijkste vissen, maar ook mooie koraalriffen en wij hebben het geluk gehad om zelfs een reuzeschildpad te zien.

Nadien kan je nagenieten met een heerlijke lunch op de boot.

Vogels Pemuteran

Dag 3: Vertrek Pemuteran

Vandaag kan je kiezen uit de bouwstenen kook zelf je favoriete balinese gerechten of wilde dolfijnen spotten in Lovina.

Ofwel trek je verder naar Tulamben. Leer duiken naar een echt scheepswrak of kies voor een hartverwarmend bezoek aan lokaal schooltje.

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Snorkeltocht met kwalitatief materiaal

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis