meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Hotel by night

Dag 1: Aankomst in Tulamben

Vandaag kom je toe in Tulamben, een dorpje gelegen aan de oostkust van Bali.

Je komt aan in leuk familiehotel dat prachtig gelegen is aan het strand met zicht op zee. De enthousiaste eigenaar is een Europeaan en de kinderen vonden de menukaart schitterend omdat er Europese gerechten opstonden. Als afwisseling voor de Aziatische keuken kan dat ook eens fijn zijn.

 

Dag 2: Leer duiken naar een echt scheepswrak

Vandaag trekken jullie op onderwateravontuur. Het hotel heeft zijn eigen duikcentrum met een gans team van ervaren duikinstructeurs. Iedereen die leert duiken krijgt zijn eigen privé- instructeur, dus je bent continu in goede handen wat heel geruststellend is.

Vooraleer je aan het echte werk mag beginnen, leer je eerst duiken in het zwembad. Pas als je dat goed beheerst, ben je klaar om in zee te duiken. Wolf, onze 12 jarige vond het heel spannend, maar het is ook voor hem perfect gelukt.

Na een uurtje oefenen kreeg iedereen toestemming om in de zee te gaan. En het fantastische is natuurlijk dat er effectief een echt scheepswrak ligt om te gaan onderzoeken tussen kleurrijke koralen. De onderwatersfeer van Pirates of the Caribbean in Bali: heel speciaal en heel mooi !

Het werd door onze 3 kinderen verkozen tot een van de tofste activiteiten in Bali.

Duiken Tulamben

Dag 3: Vertrek Tulamben

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Duikles met privé-instructeur gevolgd door duiktocht tussen een scheepswrak

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis