meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Haven Kingston Ontario

Dag 1: Aankomst in Kingston

Welkom in Kingston, Ontario – een bruisende stad vol avontuur voor het hele gezin! Gelegen aan de oevers van het prachtige Lake Ontario, biedt Kingston een perfecte mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid. Verken de historische forten, zoals Fort Henry, maak een ontspannen wandeling langs de schilderachtige haven of geniet van een picknick in een van de vele parken.

Je logeert hier in een leuk hotel aan het water.

Dag 2: Cruise langs 1000 eilanden in Kingston

Jullie starten de tour van Thousand Islands vanuit Gananoque. Stap aan boord met gans het gezin en geniet van een cruise die je dichter bij het landschap brengt dan welke andere cruise dan ook in de 1000 Eilanden!

De 1000 Eilanden bestaan eigenlijk uit 1864 eilanden die zich uitstrekken over een gebied van 80 kilometer. Dit gebied in Canada wordt ook wel de “Tuin van de Grote Geest” genoemd, maar achter de rust gaat een geschiedenis schuil van avonturen, oorlogen en rebellies. Bewonder de historische zomerhuizen en cottages die langs de oevers van de 1000 Eilanden zijn gebouwd. Deze huisjes zijn vaak al generaties lang in bezit van families en vormen een iconisch onderdeel van het landschap van de regio. Ze variëren van bescheiden houten hutten tot indrukwekkende landgoederen.

Dag 3: Vertrek uit Kingston

Van hieruit kan je verder naar Ottawa om te gaan raften .

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen
  • Bootcruise langs de 1000 eilanden voor gans het gezin

sfeerbeelden van je hotel

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis