meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Ottawa Canada

Dag 1: Aankomst in de Canadese hoofdstad Ottawa

Aankomst in je hotel dat vlakbij het mooie centrum ligt. Maak nog even een wandeling door Sparks Road. Ottawa is ’s avonds namelijk mooi verlicht. Dit maakt het heel aangenaam en gezellig om er rond te kuieren.

Raften op de Ottawa rivier

Dag 2: Raften op de Ottawa rivier met barbecue

In de voormiddag heb je nog even de tijd om Ottawa verder te verkennen. In de namiddag is er echter wat meer actie. We gaan raften gedurende 2,5 uren op de Ottawa rivier. Het is een familie-rafting, geschikt voor kinderen vanaf 6 à 7 jaar (23 kg).

Geniet van de prachtige omgeving en supertoffe tocht met verschillende waterversnellingen. De tocht wordt onderbroken door een coole, maar geheel vrijblijvende, “cliff jumping” (een sprong van de rotsen). Dat was de max voor onze 16-jarige Joran!

Als kers op de taart krijg je ten slotte een lekkere barbecue op een grotere boot. Dit terwijl die terugvaart naar het startpunt.

Dag 3: Vertrek uit Ottawa

Vanuit Ottawa kun je naar de volgende bouwsteen vertrekken. Je kan kiezen voor “Alle dieren van Canada op 1 dag!” of “Ontdek de charme van Montréal” of “peddelen bij zonsopgang”.

Wat is inbegrepen?

  • 2 Overnachtingen (zonder maaltijden)
  • Familie-rafting op de Ottawa-rivier inclusief heerlijke barbecue als afsluiter

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis