meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Logeer in een chalet langs het water in Canada met de kinderen

Dag 1: Aankomst

Jullie komen toe in jullie chalet in het groen! Jullie logeren hier op een heel speciale plek waar veel aandacht is voor dieren en natuur. Geniet bij aankomst van een frisse duik in het zwembad!

 

Dag 2: Op avontuur met husky's in het bos

Vandaag gaan jullie op avontuur met husky’s in het bos! Een coole manier om de natuur ten volle te beleven en kinderen te motiveren voor een leuke wandeltocht.

Na de nodige instructies en een veiligheidsbriefing, koppelt de gids jullie aan een enthousiaste husky en zijn jullie klaar om op pad te gaan! Samen met jullie kwispelende viervoeter gaan jullie op ontdekking in de Canadese natuur langs beboste paden. Halverwege de tocht worden de honden even vrij gelaten om te rennen en te spelen. Als het weer meezit, kunnen de husky’s zelfs een duik nemen in de rivier!

Nadien gaan de honden weer aan de lijn en keren jullie terug naar de kennel. Daar krijg je nog een uitgebreide rondleiding en kan je de honden helpen borstelen.

De ganse wandeling is, afhankelijk van de weersomstandigheden, tussen de 2 en 4 kilometer lang. Mogelijk voor kinderen vanaf 8 jaar.

Dag 3: Vertrek

Jullie trekken verder en kunnen kiezen voor “Walvissen spotten in Tadoussac.”

Wat is inbegrepen?

  • 2 Overnachtingen
  • Wandeling met husky’s

sfeerbeelden van je HOTEL

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis