van dag tot dag
prijsindicatie
hotel

Dag 1: Aankomst in Sarapiqui

Sarapuiqi is een ideale stop tussen bijv. San José en Boca Tapada of La Fortuna (Arenal vulkaan). Je verblijft hier in een mooie lodge dicht bij de natuur.   Er is ook een zwembad waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken.

Ga zeker kijken naar de vlindertuin of de vogeltafel.  Zo hebben wij een van de mooiste vogels kunnen spotten: de Oro Pendula met zijn gele staart en een familie Toekans die eventjes mee kwamen lunchen.

Dag 2: Het raftavontuur

Vandaag ga je de rivier Sarapqui afvaren. Een schitterende manier om avontuur met natuur te combineren.

Deze tour begint in de  La Virgen de Sarapiquí, een van de belangrijkste plaatsen in het gebied. Deze raft voert ons door een prachtig deel van de rivier gevuld met spannende wildwaterbanen, allemaal omgeven door een prachtig natuurschoon. Dit is een geweldige tocht voor mensen die voor het eerst gaan raften, maar die ook opwinding en grote stroomversnellingen willen. Het is ook een geweldige tour voor mensen met eerdere ervaring in rafting.

Om deze tocht te kunnen maken is de minimumleeftijd voor kinderen 9 jaar en bij senioren is het belangrijk om rekening te houden met hun ervaring en fysieke conditie. Wij raden niet aan dat senioren ouder dan 60 jaar deelnemen aan deze tour. De volledige tour duurt ongeveer 2:30 uur tot 3 uur, en gaat over een afstand van 16 kilometer (10 mijl). Deze tour is inclusief een stop halverwege om te genieten van een heerlijke fruitsnack.

 

 

 

Dag 3: Vertrek uit Sarapiqui

Deze dag kun je even rustig ontbijten, eventueel de kinderen nog eens laten zwemmen en vertrekken naar je volgende bestemming in Costa Rica. Je kunt gaan naar een jungle avontuur in Boca Tapada of naar de heetwaterbronnen van Arenal.

 

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€ 140 p.p.€ 105 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen (ontbijt inbegrepen)
  • 2,5 tot 3 uur raften (minimum leeftijd is 9 jaar)

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

 

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis