van dag tot dag
prijsindicatie
hotel

Dag 1: Aankomst in Sarapiqui

Sarapuiqi is een ideale stop tussen San José en Boca Tapada of La Fortuna (Arenal vulkaan). Je verblijft hier in een mooie lodge, tussen het groen, met een mooi zwembad. Tijd voor de kinderen om zich eens goed uit te leven!

Ga zeker eens een kijkje nemen in de vlindertuin of aan de vogeltafel.  Zo hebben wij één van de mooiste vogels kunnen spotten, de Oro Pendula, met zijn gele staart, en ook een familie Toekans, die mee kwamen lunchen.

Dag 2: Het raftavontuur

Vandaag ga je de rivier Sarapiqui trotseren in een raft, een schitterende manier om avontuur met natuur te combineren.

Start in La Virgen de Sarapiquí, één van de belangrijkste plaatsen in dit gebied. Deze raft voert je door een prachtig deel van de rivier vol spannende wildwaterbanen. Gegarandeerd fun voor gezinnen die voor het eerst gaan raften en die opwinding en stroomversnellingen willen, maar evenzeer een zinderende uitdaging voor ervaren rafters!

De minimumleeftijd is 9 jaar en volwassen hebben best een goede fysieke conditie. Deze rafting is niet aangeraden voor mensen ouder dan 60 jaar. De volledige tour duurt ongeveer 2:30 uur à 3 uur en gaat over een afstand van 16 kilometer (10 mijl). Deze tour is inclusief een stop halverwege om te genieten van een heerlijke fruitsnack.

 

Dag 3: Vertrek uit Sarapiqui

Na het ontbijt en nog wat zwemplezier ga je door naar je volgende bestemming in Costa Rica. Je kan kiezen voor een jungle avontuur in Boca Tapada of voor een bezoek aan de heetwaterbronnen van Arenal.

 

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort € 140 p.p. € 105 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen (ontbijt inbegrepen)
  • 2,5 tot 3 uur raften (minimum leeftijd is 9 jaar)

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

 

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis