meta_pixel
van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Boca Tapada aapjes

Dag 1: Aankomst in Boca Tapada

Vandaag ga je op jungle avontuur. Je komt aan in een feeërieke plek aan de rivier, een waar vogelparadijs! Wij zagen heel veel verschillende vogels, waaronder de toekan en de papegaai. Ook de brulapen zijn van de partij. Wij hebben een hele familie kunnen bewonderen pal naast de lodge en ‘s morgens maken ze je wakker met hun lawaai.

Rust vandaag wat uit op je terras of verken de omgeving. ‘s Avonds kan je best dineren in de lodge. De kok maakt heerlijke gerechten klaar met verse, lokale producten.

Boca Tapada: krokodil

Dag 2: Boottocht op de rivier

Vandaag maak je een fascinerende boottocht op de rivier. Zoek de krokodillen die aan het rusten zijn aan de rand van de rivier of de vele andere dieren die hier rondvliegen of rondzwemmen. We zijn ook gestopt aan een authentieke bar, gelegen langs de rivier, waar we een lekkere smoothie konden bestellen en even konden uitrusten in de hangmatten. De kinderen waren aan het spelen met de kindjes van het dorp. Op de terugweg was het nog genieten van een prachtige zonsondergang op de rivier….wat een idyllische plek!

wandeling

Je kan er ook voor kiezen om ‘s morgens vroeg een wandeling van 2,5 uur te maken in de jungle met een gids. Je leert heel veel over planten met genezende krachten, speciale bomen en kleurrijke kikkers.

 

Dag 3: Vertrek uit Boca Tapada

Vandaag vertrek je na een deugddoend ontbijt naar je volgende bouwsteen.

Je kan hier vertrekken naar: heetwaterbronnen aan de vulkaan Arenal of  bezoek het schooltje, de boerderij en maak muziek of raften in Sarapiqui of zelf chocolade maken.

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen (ontbijt inbegrepen)
  • boottocht op de rivier San Carlos
Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis