meta_pixel
van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Mooie volgens in Sarapiqui spotten met kinderen

Dag 1: Aankomst in Sarapiqui

Sarapuiqi is een ideale stop tussen San José en Boca Tapada of La Fortuna (Arenal vulkaan). Je verblijft hier in een mooie lodge, tussen het groen, met een mooi zwembad. Tijd voor de kinderen om zich eens goed uit te leven!

Ga zeker eens een kijkje nemen in de vlindertuin of aan de vogeltafel.  Zo hebben wij één van de mooiste vogels kunnen spotten, de Oro Pendula, met zijn gele staart, en ook een familie Toekans, die mee kwamen lunchen.

Raften in Sarapiqui

Dag 2: Raften in Sarapiqui

Vandaag ga je raften in Sarapiqui, de rivier trotseren op die manier is perfect om avontuur met natuur te combineren.

Start in La Virgen de Sarapiquí, één van de belangrijkste plaatsen in dit gebied. Deze raft voert je door een prachtig deel van de rivier vol spannende wildwaterbanen. Gegarandeerd fun voor gezinnen die voor het eerst gaan raften en die opwinding en stroomversnellingen willen, maar evenzeer een zinderende uitdaging voor ervaren rafters!

extra info

De minimumleeftijd is 9 jaar en volwassen hebben best een goede fysieke conditie. Deze rafting is niet aangeraden voor mensen ouder dan 60 jaar. De volledige tour duurt ongeveer 2:30 uur à 3 uur en gaat over een afstand van 16 kilometer (10 mijl). Deze tour is inclusief een stop halverwege om te genieten van een heerlijke fruitsnack.

aapjes in de natuur in Costa Rica

Dag 3: Vertrek uit Sarapiqui

Na het ontbijt en nog wat zwemplezier ga je door naar je volgende bestemming. Je kan kiezen voor een jungle avontuur in Boca Tapada of voor een bezoek aan de heetwaterbronnen van Arenal.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen (ontbijt inbegrepen)
  • 2,5 tot 3 uur raften (minimum leeftijd is 9 jaar)
Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis