meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
strand Clearwater/St Petersburg

Dag 1: Aankomst Clearwater/St Petersburg

Je komt aan in Clearwater of St. Petersburg waar je lekker kunt gaan chillen op het strand nadat je bent ingecheckt. Je hotel ligt dan ook vlakbij het strand.

Dag 2: Op naar Bush Garden!

Vandaag ga je naar Bush Garden! Op slechts een half uurtje rijden vind je dit geweldige pretpark met een leuke mix van activiteiten. Dierenliefhebbers adviseren we enerzijds zeker de Serengeti Safari Tour (die je best op voorhand kan reserveren). Anderzijds een bezoek aan de gorilla’s in het Myombe Reserve. Best bezoek je de dieren in de ochtend: dan zijn ze het meest actief.

Hou je van rollercoasters? De Sheikra, de Kumba en de Montu behoren tot de hoogste en langste “inverted roller-coasters” ter wereld. Je gaat er ondersteboven aan een snelheid van 100 kilometer per uur.

Salvador Dali Museum St. Petersburg

Dag 3: Vertrek uit Clearwater/ St Petersburg

Even een ontbijtje nemen en dan kan je weer op stap. Na de heerlijk actieve dag van gisteren, kunnen de kinderen wel een autoritje naar de volgende bestemming aan.

Je kan echter nog even ter plaatse blijven. Wil je nog wat cultuur opsnuiven, ga dan best naar St. Petersburg en bezoek het Salvador Dali Museum of het Arts Center. Daar zie je de grootste verzameling glassculpturen van Dale Chihuly. Mis zeker de glasdemonstraties niet.

Een fijne volgende bouwsteen is het zwemmen met de zeekoeien in Crystal River of een trip naar Orlando om nog meer pretparken te bezoeken.

Wat is inbegrepen?

  • 2 Overnachtingen (zonder maaltijden)
  • De tickets voor de hele familie voor Bush Garden

Sfeerbeelden van de hotels

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis