meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Crystal River in Florida

Dag 1: Aankomst Crystal River

Je komt aan in je hotel en je kan meteen een fijne wandeling maken door het domein en de rivier bewonderen die er doorheen stroomt. Je verblijft ook vlak aan het water, misschien zie je al een zeekoe voorbij zwemmen.

Dag 2: Zwem tussen de zeekoeien

Zwem vandaag tussen de zeekoeien! Hiervoor sta je best vroeg op, maar daar is het hotel op voorzien. Ook in de vroege uurtjes krijg je al een lekker ontbijt voorgeschoteld.

In de wintermaanden is Crystal River National Wildlife Refuge de thuisbasis van honderden zeekoeien. Zo ontsnappen ze aan de winterkou, maar komen ze ook paren en hun jongen verzorgen.

Als de boot vertrekt, stijgt de spanning. Van zodra je met een snorkel in het water gaat, wordt de wereld plots zo rustig. En dan verschijnen ze, de enorme zeekoeien van wel 3 meter lang. Je hoort en ziet ze grazen op de bodem van de rivier, dat vonden onze kinderen erg grappig. Dit zijn prachtige dieren, een duik tussen de zeekoeien is dan ook onvergetelijk!

Dag 3: Vertrek uit Crystal River

Nog een duik in het zwembad, een lekker ontbijtje en jullie vertrekken naar de volgende ervaring. Van hieruit kun je perfect naar Clearwater om te racen met dolfijnen. Of je bezoekt het toffe park Bush Garden met de bouwsteen “Ga op safari en krijg de kriebels op de rollercoasters”.

Wat is inbegrepen?

  • 2 Overnachtingen (zonder maaltijden)
  • De boottocht om te zwemmen met de zeekoeien inclusief snorkelmateriaal en wetsuits (pakken om in het water te gaan).

Sfeerbeelden van het hotel

Het is een prachtig domein aan de rivier gelegen.

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis