Van dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel
Fort Lauderdale: Florida met kinderen

Dag 1: Aankomst Fort Lauderdale

Je komt aan in je strandhotel van waaruit je een van de mooiste zonsopgangen van Florida kan zien. Vandaag kan je met je gezin genieten van zon, zee en strand.

Fort Lauderdale

Dag 2: Op ontdekking in Fort Lauderdale

Watertaxi

Maak kennis met het Venetië van Florida en ga op ontdekking in Fort Lauderdale. Verken met de watertaxi de honderden kilometers (maar liefst 480 kilometer) aan kanalen en inhammen. Zo kan je bijvoorbeeld een tochtje maken door de miljonairsbuurt. De kinderen vonden dit absoluut geweldig!

Wandeling

Ben je klaar met varen met de watertaxi? Passeer dan zeker nog even langs “de strip”. Dit is de met palmen omzoomde strandboulevard van Fort Lauderdale. Wandel er even rond met de kinderen en geniet van het mooie uitzicht en de rust.

Dag 3: Vertrek uit Fort Lauderdale

Misschien was dit je laatste stop voor je in Miami het vliegtuig neemt na een geweldige vakantie? Of is dit net je eerste stop vooraleer je het Kennedy Space Center gaat ontdekken?

 

 

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€ 138 p.p.€ 104 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 Overnachtingen (zonder maaltijden)
  • De uitstap met de watertaxi voor de gehele familie

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (2 tot en met 11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken. Exclusief autohuur.

 

sfeerbeelden van de hotels

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis