meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst Cocoa Beach

Welkom in Cocoa Beach, een paradijselijke bestemming aan de oostkust van Florida! Gezegend met kilometers wit zand, bruisende golven en een relaxte sfeer, is Cocoa Beach de ideale vakantieplek voor gezinnen.

Je verblijft op een heel mooie plaats aan Cocoa Beach waar je even tot rust komt op het strand. Je hotel ligt dan ook op of vlakbij het strand.

Dag 2: Het Kennedy Space Center

Sta vroeg op vandaag want je hebt echt de hele dag nodig om het Kennedy Space Center te bezoeken. Er valt immers heel wat te beleven. Begin met de Kennedy Space Center Tour, zo vermijd je de grote wachtrijen. Neem je verrekijker mee en ontdek de lanceerplatformen van de vele shuttles. Verder kan je in de IMAX-bioscoop twee films zien over het leven aan boord van een space shuttle en de ruimte-uitdagingen van de toekomst.

De kinderen amuseren zich kostelijk tijdens de Shuttle Launch Experience want ze kunnen dan een echte launch meemaken.

 

 

Dag 3: Vertrek uit Cocoa Beach

Even uitrusten van de drukke dag voordien en dan vertrekken jullie naar Miami of Fort Lauderdale, het Venetië van Florida. Zijn jullie pas begonnen aan jullie Floridareis, dan kunnen jullie van hieruit ook perfect naar Orlando voor de bouwsteen “Beleef sprookjes in Disney World en Seaworld” of – als de kinderen wat groter zijn – “Dolle pret voor het hele gezin in de Universal Studios en Seaworld”.

Wat is inbegrepen?

  • 2 Overnachtingen (zonder maaltijden)
  • De toegang tot Kennedy Space Center voor de gehele familie.

sfeerbeelden van de hotels

De hotels liggen in Cocoa Beach wat dichtbij Kennedy Space Center ligt en toch mooi aan het strand.

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis