meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Hotel with a view Olympia

Dag 1: Aankomst in Olympia

Vandaag komen jullie toe in het stadje Olympia, gelegen in het westen van de Peloponnesos in Griekenland en wereldberoemd vanwege de oude archeologische site die het herbergt.

Geniet bij aankomst van een frisse duik in het zwembad van jullie hotel met zicht op de groene omgeving. Wie zin heeft kan erna nog even naar het charmante centrum waar diverse restaurants, cafés en winkels jullie opwachten met traditionele Griekse gerechten en lokale specialiteiten.

Dag 2: Ontdek Olympia met virtuele bril

Olympia ligt in een prachtig landschap en is vooral bekend vanwege de oude Olympische Spelen, die hier in de oudheid werden gehouden en die jullie vandaag met de kinderen gaan herbeleven!

Na een heerlijk ontbijt, heeft jullie gezin een magische date met de geschiedenis: ontdek Olympia met virtuele bril en audiogids. Met de virtuele realiteitsbril reis je duizenden jaren terug in de tijd en zie je alle tempels zoals ze toen waren. De Nederlandstalige audiogids neemt je mee op avontuur en vertelt prachtige verhalen over deze betoverende plek.

Gebruik de Virtual Reality-bril om de Grote Tempel van Zeus te bekijken en ga virtueel naar binnen om het verbazingwekkende Standbeeld van Zeus te zien, een van de zeven wonderen in het oude Griekenland. Kijk naar oude atleten die voor je trainen in de Palestra en het Gymnasium, en later, in het Stadion, sta je naast 40.000 oude toeschouwers terwijl atleten elkaar beconcurreren in de oude Olympische Spelen.

Voor wie liever “live” gegidst worden, hebben we ook een coole rondleiding met een Nederlandse gids die al 25 jaar in Griekenland woont en jullie maar al te graag meeneemt in alle verhalen en legendes van Olympia.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • wandeling door Olympia met virtuele bril en audiogids

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis