meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst op een geweldige glampingplek

Zodra jullie toekomen, worden jullie betoverd door de magnifieke omgeving: tussen de indrukwekkende olijfbomen zijn grote, coole glamping tenten opgesteld. Deze tenten hebben allemaal een eigen terras, een badkamer en zelfs airconditioning. Een geweldige plek om te verblijven met gans het gezin!

En dat is nog niet alles. In deze betoverende boomgaard wacht een heerlijk zwembad op jullie en enkele hangmatten om zalig te relaxen! Ook ligt er een leuk strand op wandelafstand dus alle ingrediënten zijn aanwezig voor een topverblijf met de kinderen.

’s Morgens verzorgt de sympathieke eigenares eigenhandig het ontbijt met verse lokale producten, vergeet niet de Griekse yoghurt uit te testen !

Dag 2: Klauter op rotsen, zwem in watervallen en leer boogschieten!

De coole combo van glamping met watervalhike wordt vandaag werkelijkheid want jullie trekken jullie naar de betoverende Polylimnio watervallen! Daar staat onze avontuurlijke gids klaar om jullie mee te nemen op een spannende reis door een betoverend natuurparadijs met prachtige meren en wonderlijke watervallen. De tocht duurt ongeveer twee uur en is perfect geschikt voor kinderen: jullie wandelen over houten bruggen, klimmen en klauteren over de rotsen en onderweg kan je plonsen en zwemmen in de azuurblauwe meren met verfrissende watervallen als douche, heerlijk!

Na de wandeltocht genieten jullie van een gezonde picknick met traditionele lokale lekkernijen aan het meer. Om af te sluiten staat er nog iets heel speciaals op het programma: jullie gaan boogschieten! De gids zal je stap voor stap advies geven over hoe je je boog en pijlen met precisie en veiligheid kunt gebruiken en daarna is het jullie beurt: wie schiet er in de roos?

Wat een geweldige dag vol avontuur en plezier!

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Via ferrata aan Polylimnio watervallen + initiatie boogschieten

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis