meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst op een geweldige glampingplek

Zodra jullie toekomen, worden jullie betoverd door de magnifieke omgeving: tussen de indrukwekkende olijfbomen zijn grote, coole glamping tenten opgesteld. Deze tenten hebben allemaal een eigen terras, een badkamer en zelfs airconditioning. Een geweldige plek om te verblijven met gans het gezin!

En dat is nog niet alles. In deze betoverende boomgaard wacht een heerlijk zwembad op jullie en enkele hangmatten om zalig te relaxen! Ook ligt er een leuk strand op wandelafstand dus alle ingrediënten zijn aanwezig voor een topverblijf met de kinderen.

’s Morgens verzorgt de sympathieke eigenares eigenhandig het ontbijt met verse lokale producten, vergeet niet de Griekse yoghurt uit te testen !

Dag 2: Klauter op rotsen en zwem in watervallen!

De coole combo van glamping met watervalhike wordt vandaag werkelijkheid want jullie trekken jullie naar de betoverende Polylimnio watervallen, een van de verborgen juweeltjes van de Peloponnesos! Polylimnio betekent vele meren, en dat is precies wat jullie vandaag met de kinderen zullen ontdekken. Talloze zoetwatermeren op verschillende niveaus met adembenemende watervallen. Het azuurblauwe water stroomt van het ene meer naar het andere, waardoor een prachtig natuurlijk schouwspel ontstaat.

Jullie avontuurlijke gids staat te popelen om jullie mee te nemen doorheen dit betoverend natuurparadijs. Jullie verkennen verborgen meren die slechts weinigen kennen en in de kloof wacht na elke bocht een nieuw postkaartlandschap. De tocht duurt ongeveer twee uur en is perfect geschikt voor kinderen: jullie wandelen over houten bruggen, klimmen en klauteren over de rotsen en onderweg kan je plonsen en zwemmen in de azuurblauwe meren met verfrissende watervallen als douche, heerlijk!

Na de wandeltocht genieten jullie van een gezonde picknick met traditionele lokale lekkernijen aan een van de meren, smakelijk!

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Via ferrata aan Polylimnio watervallen + initiatie boogschieten

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis