meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Sorrento

Vandaag kom je aan in Sorrento. Je logeert ofwel in een rustige en mooi gelegen agriturismo in de bergen ofwel in het stadje Sorrento zelf (op wandelafstand van het centrum). Sorrento is een heel druk stadje gezien er veel toeristen zijn. Het is er wel heel gezellig om te wandelen, te shoppen of om in een restaurantje te eten.

Dag 2: Maak een prachtige bergtocht langs de Amalfikust

Bewandel het Path of Gods langs de Amalfikust

Jullie dag begint in Sorrento, waar er transport wordt voorzien naar Nocelle. Nocelle maakt deel uit van het bekendere dorp Positano, dat je ongetwijfeld zult herkennen aan haar kleurrijke huisjes in de heuvels. De begeleide wandeling die voor jullie wordt voorzien is zo’n 2u30 lang en brengt je langs schitterende plekken waar je zeker je fototoestel voor moet klaar houden.

Het Path of Gods staat bekend voor de prachtige zichten van de Amalfitaanse kust en de stad Positano die je kunt bewonderen tijdens de wandeling. Met een gezellig briesje dat je wat sneller laat wandelen en het zweet af je voorhoofd houdt, zal je vast en zeker genieten van de dag. De begeleide wandeling is dus zeker doenbaar voor zowel kinderen als ouders.
Tijdens de wandeling wordt er ook een picknick voorzien voor de hele familie, waardoor de wandeling goed in twee wordt gesplitst en je weer vol energie verder kan.

Na de wandeling wordt er terug transport voorzien richting Sorrento.

Dag 3: Vertrek uit Sorrento

Vandaag vertrek je naar je volgende bestemming.

Je kunt kiezen voor Napels, Ischia of Paestum. In Napels kan je je eigen Napolitaanse pizza maken of het ondergronds labyrint ontdekken. In Ischia kan je genieten van de warmwaterbronnen en in Paestum kan je de buffelboerderij bezoeken of gaan familieraften in het nationaal park Cilento.

inbegrepen

  • Gezellige picknick met de familie
  • Begeleide tour langs de Amalfikust

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis