Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst in Pertosa en grotten bezoeken

PERTOSA-GROTTEN ONTDEKKEN

Vandaag kom je aan in Pertosa.
Pertosa is een kleine gemeente binnen Salerno en staat bekend om haar grotten en mooie landschappen.
Het is zeker de moeite waard om de grotten eens te bezoeken. Je kan ze al wandelend of met een bootje bezoeken. Zo vaar je rustig door de grotten en zie je links en rechts de prachtige rotswanden voorbijgaan. De binnenkant van de grotten wordt ook leuk belicht met spots die de wanden paars kleuren. Het schept een heel aangename sfeer voor zowel de kinderen als de ouders.

Dag 2: Familieraften op de Tanagro rivier

OP AVONTUUR MET DE FAMILIE IN HET NATIONAAL PARK CILENTO

Vandaag vertrek je naar het nationaal park Cilento. Daar doe je een leuke familie rafting op de Tanagro rivier. De rafting gebeurt in alle veiligheid samen met deskundige gidsen. Al roeiend zal je langs betoverende en ongerepte landschappen razen. Het is echt een ervaring die je voor altijd zal bijblijven.

Raften is een activiteit die voor iedereen geschikt is, zolang je maar in goede gezondheid verkeert: kinderen vanaf 5 jaar, tieners en volwassenen.

Dag 3: Vertrek uit Pertosa

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€  p.p.€  p.p.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Begeleide familie rafting in het nationaal park Cilento

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat je de reis boekt.

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis