meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Sorrento

Vandaag kom je aan in Sorrento. Je logeert ofwel in een rustige en mooi gelegen agriturismo in de bergen ofwel in het stadje Sorrento zelf (op wandelafstand van het centrum).
Sorrento is een heel druk stadje gezien er veel toeristen zijn. Het is er wel heel gezellig om te wandelen, te shoppen of om in een restaurantje te eten.

Dag 2: Maak je eigen gelato

NIET ZOMAAR EEN IJSJE, MAAR EEN GELATO

Vandaag maak je je eigen ijsjes. Ga achter de schermen van de gelateria (ijswinkel) en maak je eigen ijsje of sorbet. Eens je klaar bent met het maken van je ijsje, krijg je ook een certificaat. Vanaf nu kan je zeggen dat je de lekkerste ijsjes kan maken.

Achteraf mag je een keuze maken uit het grote aanbod smaken in de gelateria. Zal jij kiezen voor vanille, chocolade, kokosnoot, pistache… of iets anders? Denk maar aan de zotste smaken, want die zullen ze wel hebben!

Een leuke ervaring voor kinderen, want ze mogen smullen van een lekker ijsje eens de workshop gedaan is.

Dag 3: Vertrek uit Sorrento

Vandaag vertrek je naar je volgende bestemming.

Je kunt kiezen voor Napels, Ischia of Paestum. In Napels kan je je eigen Napolitaanse pizza maken of het ondergronds labyrint ontdekken. In Ischia kan je genieten van de warmwaterbronnen en in Paestum kan je de buffelboerderij bezoeken of gaan familieraften in het nationaal park Cilento.

inbegrepen

  • Je eigen ijsje maken samen met professionals
  • 2 overnachtingen + ontbijt

sfeerbeelden van je hotel

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis