meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Sorrento

Vandaag kom je aan in Sorrento. Je logeert ofwel in een rustige en mooi gelegen agriturismo in de bergen ofwel in het stadje Sorrento zelf (op wandelafstand van het centrum).
Sorrento is een heel druk stadje gezien er veel toeristen zijn. Het is er wel heel gezellig om te wandelen, te shoppen of om in een restaurantje te eten.

Dag 2: Bezoek de stad op een authentieke manier

HELM OP EN WE ZIJN WEG!

Vandaag bezoek je de Amalfitaanse kust. Dat doe je niet door te wandelen, maar door op een coole Vespa te rijden!
Met een Vespa kan je overal heen, of het nu een smal steegje is of een kronkelende straat met geweldig zicht op de zee. Doe maar even alsof je in een Hollywoodfilm speelt en de prachtige landschappen bewondert vanop je scooter. Er kan ook makkelijk een kind bij op elke Vespa.

Je gaat niet enkel een gezellige dag hebben op de scooter, maar je zult geregeld ook kunnen stoppen om het zicht te bewonderen. Daarnaast stop je ook in Positano, een enorm gezellig dorp met een unieke stijl. Je zult door de smalle steegjes wandelen en daarna een prachtig zicht hebben van de zee en hét typisch beeld van Positano: de gekleurde huisjes op de berg.

De kinderen zullen de aangename snelheid van de Vespa’s geweldig vinden. Tieners kunnen, indien ze een motorrijbewijs hebben, ook zelf rijden.

Dag 3: Vertrek uit Sorrento

Vandaag vertrek je naar je volgende bestemming.

Je kunt kiezen voor Napels, Ischia of Paestum. In Napels kan je je eigen Napolitaanse pizza maken of het ondergronds labyrint ontdekken. In Ischia kan je genieten van de warmwaterbronnen en in Paestum kan je de buffelboerderij bezoeken of gaan familieraften in het nationaal park Cilento.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Begeleide tour langs de Amalfikust op een Vespa

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis