meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Rome

Vandaag kom je aan in Rome.

De eeuwenoude stad is prachtig om te bezoeken. Geniet van een wandeltocht naar de Spaanse Trappen, de Trevifontein en het Forum Romanum of bewonder het prachtige Piazza Navona en het historische Pantheon. Ga daarnaast op verkenning in de Vaticaanse musea, en ontdek er de Sixtijnse Kapel met het prachtige schilderij van Michelangelo: de schepping van Adam. In het Vaticaan kan je ook naar de Sint-Pietersbasiliek gaan, waar je het Baldakijn van Bernini kunt bewonderen.

Een gevulde dag vol nieuwe kennis en geweldige herinneringen!

Dag 2: Bereid je voor op de gladiatorenspelen!

Word gladiator in Rome

Als je ook gladiator wil worden, al is het maar voor een dag, en je dezelfde emoties wil herbeleven als tweeduizend jaar geleden, dan moet je zeker deze leuke activiteit uitproberen. Je gaat de geheimen van de gladiatorenspelen van het keizerlijke Rome ontdekken, de oude Romeinse geschiedenis in de vingers krijgen en de grootste lol hebben die jij je maar kunt voorstellen! De gladiatoren ter plekke zullen ook nog eens een geweldige show voorstellen. Net alsof je tweeduizend jaar terug bent gegaan in de tijd en echte Romeinen aan het werk ziet.

Bovendien zullen wij je de gelegenheid geven om het Historisch Museum te bezoeken en een waar harnas te dragen door gevechten te simuleren met leraren en jongeren.

Een geweldige ervaring voor de kids om zich helemaal onder te dompelen in de Romeinse geschiedenis

Dag 3: Vertrek uit Rome

Vandaag vertrek je naar de volgende bestemming.

Vanuit Rome vertrek je best naar Napels, waar je een echte Napolitaanse pizza kunt leren maken of je het ondergrondse labyrint kunt verkennen.

inbegrepen

  • 2 overnachting met ontbijt inbegrepen
  • Gladiator worden in Rome

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis