Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel
Omis

Dag 1: Aankomst in Omis

Vandaag kom je aan in Omis, een klein gezellig stadje aan de voet van de canyon. Hier leefden vroeger vele piraten die de schepen beroofden. Je verblijft er in een leuk hotel aan zee.

 

Dag 2: Canyoning met de familie op de Cetina Rivier

Vandaag ga je door de canyons met de familie op de Cetina Rivier. Deze rivier stroomt al duizenden jaren en creëert zo mystieke vormen in haar bedding. Het kristalheldere water en een rivier geschikt om in te zwemmen, biedt een ware ervaring van ongerepte natuur met zijn kliffen tot 180 meter hoog, watervallen, meren, onderaardse tunnels en een 50 meter hoge waterval Great Gubavica.

De gids geeft jullie bij vertrek een reddingsvest, een helm, neopreen pak en jas en dan zijn jullie klaar om te vertrekken. Het geluid van de rivier wordt luider naarmate jullie afdalen in de canyon. Tien minuten later bevinden jullie zich in het midden van de Cetina canyon. Lopen door de rivier, de stroomversnellingen, de ondergrondse tunnels, zwemmen in natuurlijke zwembaden, rond watervallen en meren gaan – dit alles is canyoning! Ideaal voor kinderen.

Dag 3: Vertrek uit Omis

Vandaag vertrek je naar je volgende bestemming. Je kunt vertrekken naar “met de tuktuk door Split” of naar Hvar waar je “samen met een lokale visser de netten uitgooit” of naar Dubrovnik.

 

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€   250 p.p.€  150 p.p.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen ontbijt inbegrepen
  • Canyoning met de familie op de Cetina rivier

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli of augustus voor 2 volwassenen en 2 kinderen* op één kamer. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Voor de beste prijsgarantie, kopen wij deze valuta in op het moment van de boeking.

* van 3 tot 11 jaar.

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis