meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst Split

Aankomst in de prachtige stad Split. Je slaapt in een historisch pand in het hart van de oude binnenstad. Parkeer de wagen in één van de parkings aan de rand. Een wagentje van het hotel komt jullie oppikken en brengt jullie vervolgens naar het hotel. Van daaruit is alles namelijk op wandelafstand.

Dag 2: Verken de stad Split

Virtual reality tour

Vandaag gaan jullie op verkenning in en rond Split. Wisten jullie dat de Romeinse keizer Diocletianus een belangrijke rol gespeeld heeft in de geschiedenis van Split? Nee? Hoog tijd om terug te gaan in de tijd… Jullie starten de dag eerst met een virtual reality tour (15 minuten durende VCR film). Het leven zoals het was in Split ten tijde van keizer Diocletianus. Het wordt op een hele boeiende, ludieke en impressionante manier weer werkelijkheid! Eén van zijn dienaars neemt het hele gezin mee op sleeptouw doorheen het oude Split.

Met de tuk tuk door Split

Na dit avontuurlijk en spannend verhaal is het tijd om de vele mooie pleintjes en imposante restanten van het Romeinse paleis in het echt te zien. Stap in jullie tuk tuk en ontdek samen met jullie gids wat het bruisende Split allemaal in petto heeft.

Na de rondrit kunnen jullie met de kinderen zelf nog wat sightseeing doen. Jullie kunnen namelijk door de smalle straatjes kuieren, shoppen, genieten van een verfrissend ijsje. Bovendien kunnen jullie proeven van de lokale specialiteiten op één van de vele sfeervolle terrasjes in de levendige binnenstad of aan de rand van de haven.

Dag 3: Vetrek uit Split

Tijd voor een volgende bouwsteen! Geniet nog van een uitgebreid ontbijt en vertrek dan richting Omis om te “zoeven door de canyons” of richting Istrië voor “truffels zoeken met honden” of bezoek het eiland Hvar met een speedboat.

 

inbegrepen

  • Virtual reality film (14 minuten)
  • 2 uur durende tuk tuk tour
  • 2 overnachtingen met ontbijt

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis