Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Pula

Dag 2: Met de boot naar de Brujini eilanden

Vanuit Fažana (gelegen in Istrië) gaan er dagelijks boottochten richting het eiland. Hier ga je op de boot en na een boottocht van 15 minuten kom je aan op het eiland Veli Brijun.

Daar hebben we voor jullie een golfkarretje gehuurd om rond te rijden op het eiland. Daar kun je onder andere een safaripark bezoeken die ooit toebehoorde aan de president Tito die op het eiland zijn buitenverblijf had.  Je wordt hier verwelkomd door olifant Lanka, zebra’s en nog veel meer dieren.

Dag 3: Vertrek uit Istrië

Vandaag ga je naar de volgende bestemming. Ofwel “word je een echte speleoloog” ofwel ga je “rondtrekken in Plitvice National Park en slapen in een boomhut”? Het kan allemaal!

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€  342  p.p.€  205 p.p.

inbegrepen

  • tickets voor de boottocht Fazana-Brujini
  • huren van 1u golfkarretje (elektromobil)
  • 2 Overnachtingen met ontbijt (in de marina)  inbegrepen in een boothuis, bubbelbad op het dak

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli of augustus voor 2 volwassenen en 2 kinderen* op één kamer. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Voor de beste prijsgarantie, kopen wij deze valuta in op het moment van de boeking.

* van 3 tot 11 jaar.

SFEERBEELDEN VAN JE HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis