meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst Istrië

Jullie komen aan in het prachtige Istrië. Dit is bovendien ook een heel mooie streek met Motuvun als trekpleister. Verder is er ook het kleinste stadje ter wereld: “Hum”. Je rijdt langs de vele wijngaarden en komt aan in je hotel in het prachtige oude centrum van Buzet, een van de meest pittoreske stadjes van het binnenland van Istrië.

Dag 2: Ga op avontuur onder de grond !

Vandaag ga je onder leiding van een echte speleoloog de grotten ontdekken. Eerst krijg je een opleiding in touwklimmen boven de grond, zowel omlaag , maar ook omhoog wat heel wat moeilijker is.  Zo krijg je direct een gevoel hoe het straks in zijn werk gaat.

De activiteit

Dan vertrekken we naar de grotten. Ondergronds is de enige verlichting de lampjes boven je hoofd. De eerste afdaling is de grootste en super leuk. Beneden even wachten op de rest van de familie en vervolgens kunnen we verder de grotten onderzoeken. De gids is heel behulpzaam en ook heel geduldig wanneer het wat trager gaat. Je gaat klimmen , rappel doen en ook door een nauwe doorgang. Maar er was geen enkel moment dat wij ons beklemd voelden of ongerust. We hebben ook hele mooie grotten ontdekt en veel geleerd over hoe dit kan ontstaan.

De kinderen kunnen gerust mee en gaan waarschijnlijk 10 keer sneller omlaag en omhoog. Het meest spannende moment is als je uit de grot moet geraken door omhoog te klimmen via het touw. Maar iedereen geraakt er altijd uit !

Enkele sfeerbeelden

Dag 3: Vertrek uit Istrië

Vandaag ga je naar de volgende bestemming. Ofwel ga je “truffels zoeken met de honden” ofwel ga je “rondtrekken in Plitvice National Park en slapen in een boomhut”? Het kan allemaal!

inbegrepen

  • Onder leiding van een speleoloog ga je de ondergrondse grotten ontdekken
  • Totale duur van de activiteit  3 uur/ 4 uur
  • 2 Overnachtingen met ontbijt inbegrepen

sfeerbeelden van je hoteL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis