meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Plitvice

Vandaag slaap je in en boomhut op een hele leuke plek. Laat de kinderen vandaag maar eens genieten van het zwembad, zo zijn ze klaar voor een stevige wandeling in het park morgen.

 

Dag 2: Ontdek het Plitvice National Park samen met de kinderen

Plitvice is één van de nationale parken van Kroatië. Het staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco en is beroemd om de mooie meren in prachtige kleuren en de vele watervallen. N.P. Plitvice telt 16 meren met daartussen zeker 90 watervallen.

Verschillende wandelingen

Je kunt er verschillende wandelingen doen naargelang de tijd dat je in het park wilt besteden. Deze wandelingen staan goed aangegeven in het begin en je kunt gewoon de bordjes volgen. Het is heel goed te doen  om het park te bezoeken met kinderen.

De kortste routes (A en B) gaat alleen langs de benedenmeren. De langere routes (C en K) gaan zowel langs de benedenmeren en de bovenmeren. Route C is bijv 8 kilometer. Halverwege de route is een boottocht over één van de meren. Vanaf het eindpunt van de wandeling word je met een treintje teruggebracht naar het beginpunt. In totaal staat hier 5-6 uur voor.

 

Dag 3: Vertrek uit Plitvitce National Park

Vandaag vertrek je naar je volgende bestemming. Vanuit hier kan je gaan naar “truffels zoeken met honden” in Istrië of “met de tuktuk door Split” of “zoeven door de canyons in Omis”.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen met ontbijt inbegrepen
  • toegang voor de hele familie in Plitvice National Park

sfeerbeelden van je hoteL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis