meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: aankomst in Omis

Vandaag kom je aan in Omiš,, een klein gezellig stadje aan de voet van de canyon aan de Adriatische kust van Kroatië. Hier leefden vroeger vele piraten die de schepen beroofden. Je verblijft er in een leuk hotel aan zee.

Dag 2: Ziplinen over de canyon

Vandaag ga je zoeven over de canyon. Eerst rijd je, samen met de gidsen, een stukje de canyon in. Vervolgens klim je 8 minuutjes en kom je aan in een oefenparcours. Daar leer je de knepen van het vak: hoe versnellen, vertragen en stoppen.

Het parcours

Daarna stap je samen naar de eerste zipline. Deze is direct al 700m lang over de canyon en wel op 150 m hoogte. Waw, heel spannend! De kinderen zien dit natuurlijk direct zitten en de ouders mogen niet onderdoen.

Hierna volgen nog wel 7 andere ziplines. Allemaal met schitterende zichten op de canyon en op de rivier. Er zit ook een heel snelle zipline tussen wat het extra spannend maakt.

Als je de laatste zipline hebt gedaan, wandel je tot slot naar de auto die je terugbrengt.
Minimumleeftijd is 7 jaar. Is een kind qua gewicht te licht, dan kan het meegaan met de gids.

 

Dag 3: Vertrek uit Omis

Vandaag vertrek je naar je volgende bestemming. Je kunt vertrekken naar “met de tuktuk door Split” of naar Hvar waar je “samen met een lokale visser de netten uitgooit” of naar Dubrovnik.

 

inbegrepen

  • 2 overnachtingen met ontbijt inbegrepen
  • Halve dag ziplinen over de canyons

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis