meta_pixel
Van dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst in Havana

Je komt aan in je hotel in Havana. Het hotel ligt in de stad, waardoor je te voet naar alle leuke plekken kunt gaan!

Omdat dit waarschijnlijk je eerste dag is in Cuba, en je pas uit het vliegtuig bent gestapt, rust je best even uit. Je kan genieten van de zon en het zwembad. Ga zeker ook eens binnen het hotel Nacional: het chicste hotel van Havana en een voormalig maffiahotel. Het heeft een prachtige inkomhal en de mooie veranda hangt vol met foto’s van de bekende sterren die hier geweest zijn zoals Frank Sinatra en Clark Gable.

Dag 2: Leren koken in Havana

havaanse kost klaarmaken en proeven

Je wordt verwacht in een restaurantje waar de chefkok klaarstaat om jullie te ontvangen. Daar nemen ze jullie mee naar de keuken, die klein is maar een heel gezellige sfeer heeft. Je helpt een halfuurtje mee in de keuken en maakt een een lokaal vlees- en visgerecht klaar. Uiteraard mag de Havaanse rum ook niet ontbreken aan het gerecht! Onze 11-jarige zoon Wolf kreeg de eer om het gerecht te flamberen. Veilig, maar enorm indrukwekkend.

Daarna brengen ze je naar de bar, waar je een echte Cubaanse Mojito zult leren maken. Je mag zelf kiezen of je alcohol gebruikt. Onze kinderen vonden de Mojito met lokale honing echt lekker.

Daarna word je overstelpt met een hele parade aan lekkere voor-, hoofd- en nagerechten.
Op het einde van de lunch krijg je nog de uitleg over hoe de lokale koffie gemaakt wordt. Ze maken die koffie dan ook voor je neus klaar en je kan er dan ook van drinken. Verder tonen ze speciaal voor de mama’s en de papa’s hoe je een Cubaanse sigaar moet opsteken.

De hele workshop duurt ongeveer 2,5u. Inclusief uitgebreide lunch.

Bekijk Joran’s vlog hier!

Dag 3: Vertrek uit Havana

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€  p.p.€  p.p.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen, ontbijt inbegrepen
  • Kookworkshop van 2,5u
  • Uitgebreide lunch

Prijzen voor 2022 zijn nog niet uitgerekend, dus kies maar je geliefde bouwstenen en wij zullen de prijs berekenen voor jouw familie.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Voor de beste prijsgarantie, kopen wij deze valuta in op het moment van de boeking.

sfeerbeelden van het hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis