meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Havana

Je komt aan in je hotel in Havana. Het hotel ligt in de stad, waardoor je te voet naar alle leuke plekken kunt gaan!

Omdat dit waarschijnlijk je eerste dag is in Cuba, en je pas uit het vliegtuig bent gestapt, rust je best even uit. Je kan genieten van de zon en het zwembad. Ga zeker ook eens binnen het hotel Nacional: het chicste hotel van Havana en een voormalig maffiahotel. Het heeft een prachtige inkomhal en de mooie veranda hangt vol met foto’s van de bekende sterren die hier geweest zijn zoals Frank Sinatra en Clark Gable.

Dag 2: Door de stad trekken met de elektrische fiets

Vandaag bezoek je de stad op een elektrische fiets. De leuke coco-taxi’s komen je ophalen aan het hotel en brengen je naar het vertrekpunt om de fietsen op te halen. De fietsen zijn in perfecte staat (het zijn een soort citybikes).
Wel zijn er geen elektrische kinderfietsen, dus deze activiteit is aan te raden vanaf de leeftijd van 12 jaar: je moet toch zeker 1m50 zijn om er goed mee te kunnen rijden.

Met de elektrische fiets door Havana zoeven

Je maakt een leuke en eenvoudige rit met je elektrische fiets door Havana. Je bent 3 uur onderweg en maakt tussendoor vele leuke stops. Een van de indrukwekkendste plekken die je kan bezoeken is Callejón de Hamel. Dit achterstraatje staat bekend om haar felgekleurde muurschilderijen en leuke winkeltjes waar je kunstvoorwerpen en schilderijen kunt ontdekken.

Het oude Havana is ook echt de moeite waard om door te rijden. Plaza Vieja is prachtig en de omliggende straatjes waren tof om te ontdekken. Fietsen langs de 7km lange Malecón naast de zee was ook een mooie en gezellige ervaring.

Verder kan je naar het Parque John Lennon gaan, vroeger bekend als Parque Menocal, waar John Lennon ook zijn eigen standbeeld heeft.

Na het afzetten van de fietsen, zullen de coco-taxi’s weer klaarstaan om jullie terug te brengen naar het hotel.

Bekijk Jorans vlog over deze bouwsteen!

Dag 3: Vertrek uit Havana

In Havana kan je nog met stijl door de straten van de stad rijden in een oldtimer en leren koken als een echte Cubaan!

Vanuit Havana vertrek je best richting de Viñales! Daar kun je gaan paardrijden bij zonsondergang, fietsen of door de grot van de Indiaan varen.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen, ontbijt inbegrepen
  • Begeleide tour met elektrische fiets

sfeerbeelden van het hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis