meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Porto

Je komt aan in de mooie stad Porto waar we een hotel voor jou hebben uitgekozen vlakbij de oude binnenstad. Je kunt dan zeker eens op verkenning gaan. Bij je reisinformatie zal ook een leuke stadstour zitten van een uurtje waar je al heel wat te voet kunt ontdekken.

Bovendien raden wij aan om ’s avonds aan het water gaan rondwandelen. Wij hebben er alvast een leuk restaurantje gevonden met fantastisch zicht.

Dag 2: Cruisen door Porto met elektrische fietsen

porto oNTDEKKEN OP EEN SPECIALE MANIER

Vandaag bezoek je Porto met elektrische fietsen. Met de gids zal je de leukste plekken bezoeken. Daar waar er gewoon niet zomaar voorbij kan gefietst worden zonder meer informatie te geven, zal de gids stoppen. Je krijgt dan telkens leuke weetjes te horen over de stad en de bezienswaardigheden.

De elektrische fietsen zijn een leuke manier om de stad te ontdekken omdat je op een boeiende manier door de stad trekt. Je geraakt sneller op je bestemmingen dan als je te voet de stad zou bezoeken en je kan ook nog eens tot de grotere pleinen en smallere straatjes komen.

Omdat de fietsen elektrisch zijn, is het een actieve, maar geen vermoeiende activiteit. Er staan bovendien fietsen klaar voor elke leeftijd: er worden kleinere fietsen voorzien voor de kleinsten.

 

Dag 3: Vertrek uit Porto

Vandaag ga je terug verder naar nieuwe bestemmingen of bouwstenen. Bijvoorbeeld: “ maak de echte dessertjes van Portugal zelf en ga op de longtailboot in Aveiro”. Daarnaast kan je ook meer naar het noorden gaan, naar het Peneda-Geres National Park. Daar kan je “kayakken en suppen op het meer van Geres” of een “ avontuurlijke tocht door de canyons” ondernemen.

inbegrepen

  • 2 overnachting met ontbijt inbegrepen
  • Begeleide tocht door Porto met de elektrische fietsen

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis