meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Uitzicht Postojna

Dag 1: Aankomst in Postojna

Jullie logeren middenin het Postojna Cave Park met geweldige uitzichten op het grottenpark. Jullie genieten hier volop van modern design, maximaal comfort en warme gastvrijheid.

De perfecte uitvalsbasis om morgen de magische onderwereld te gaan verkennen!

Dag 2: Babydraken spotten in de Postojna grotten

Vandaag duiken jullie in de beroemde Postojna-grotten. Jullie beleven een unieke ondergrondse treinrit doorheen het 24 kilometer lange grottenstelsel. Eenmaal dieper in de grotten, kan je de grotten verder te voet verkennen. Zalig om samen met de kinderen in deze magische onderwereld op ontdekking te gaan!

Maar het speciaalste moet nog komen want in het Vivarium krijg je de kans om wel hele bijzondere dieren te ontmoeten: echte babydraken of Olms. Deze dieren leven in de eeuwige duisternis en hebben de mensheid al eeuwen lang verbaasd. De olm zwemt als een aal, heeft een fenomenale reukzin en kan tien jaar overleven zonder eten. De absolute favoriet van onze kinderen!

Vanuit de magische diepten van de grotten van Postojna loop je nadien de sprookjeswereld van de ridders binnen tijdens een bezoek aan het unieke middeleeuwse kasteel van Predjama, gebouwd middenin de rotswand! Alleen het uitzicht en de locatie is al een bezoek waard. De kinderen wanen zich even een echte ridder in Slovenië!

 

 

Magic Postojna caves

Dag 3: Vertrek Postojna

Vandaag vertrek je en kan je kiezen een magisch verblijf tussen de witte paarden of even uitrusten aan de kust in je eigen boothuis.

Ofwel rijd je richting de hoofdstad om te gaan fietsen langs de highlights of met je SUP-board door Ljubljana.

 

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Bezoek aan de  grotten van Postojna, het Vivarium en de Predjama burcht

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis