meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
hotel Chiang Mai: zwembad

Dag 1: Aankomst Chiang Mai

Chiang Mai is een prachtige stad in het noorden van Thailand en is een geweldige bestemming voor gezinnen. Het heeft een rijke cultuur en geschiedenis, prachtige tempels, lekkere lokale gerechten en is gelegen in het groen tussen de hoogste bergen in Thailand.

Vandaag kan je even bekomen van de lange trip naar het noorden terwijl de kinderen zich amuseren in het zwembad. 

Dag 2: Beklim de Sticky Waterfalls als Spiderman

De Bua Tong Waterfalls, of beter bekend als de Sticky Waterfall, zijn een verborgen natuurwonder in de buurt van Chiang Mai. Misschien heb je deze ervaring wel gespot bij editie 2022 van het tv-programma Down The Road?

De Sticky Waterfalls vormen een unieke en attractie in de buurt van Chiang Mai en een geweldige plek om met de kinderen te bezoeken. De ronde, kleverige rotsen zijn bijna wit en bieden een geweldig contrast met de diepgroene jungle. Dus, pak je zwemkleding en voel je als een echte Spiderman terwijl je deze rotsen beklimt! In tegenstelling tot de meeste watervallen, hebben deze rotsen namelijk een natuurlijke anti-slip textuur door de mineralen in het water wat het mogelijk maakt om met behulp van touwen tegen de stroom op te klimmen en te wandelen zonder te slippen. Dit maakt het een schitterende activiteit voor kinderen die houden van klimmen, water en avontuur.

Over 3 niveaus valt deze sneeuwwitte waterval met het kalkrijke water naar beneden en op elk niveau heb je heldere, ondiepe waterpoelen die ideaal zijn om in te zwemmen en af te koelen tijdens warme dagen. Een geweldige manier om met de kinderen te genieten van de natuurlijke schoonheid van Thailand!

Dag 3: Op naar de volgende bouwsteen

Voor de volgende bouwsteen kies je voor Chiang Rai en ontdek je de gouden driehoek in je privé longtailboot of je gaat fietsen door Bangkok.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Bezoek aan de Sticky Buatong Waterfalls
  • Alle transfers in een busje voor jouw gezin

 

Sfeerbeelden van de lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis